Sisäänkirjautuminen verkkovalmennukseen

 

Valmentaja
Eetu Karvonen

Entinen kansainvälisen tason uimari, edustaen suomea mm. 4 kertaa MM-kisoissa ja 12 kertaa EM-kisoissa. Uintiuran aikana ja sen jälkeen valmentanut kilpa- uintia Yhdysvaltojen Phoenixissä yliopistotasolla, maajoukkueen päävalmentajana Arabiemiirikunnissa, ja tällä hetkellä toimii suomen ykkösuimari Matti Mattssonin valmentajana sekä Porin Uimaseuran päävalmentajana. Lisäksi 15-vuoden valmennus- ja ohjauskokemus aikuisliikunnasta niin ryhmä- kuin yksilötasolla. Eetun kautta tuhannet yksilöt ympäri Suomea ja USA:ta ovat löytäneet urheilun ilon ja urheilullisen elämäntavan.

Eetu omin sanoin: Olen harrastunut uintia viimeiset 28 vuotta, johon on kuulunut niin ammattimaista harjoittelua kohti suuria tavoitteita ja lisäksi rennompaa otetta, varsinkin viime vuosina. Kuntosaliharjoittelu on kuulunut viikottaiseen ohjelmaan 1990-luvun lopulta asti, ja lisäksi muutkin liikuntamuodot on hallussa.

 

Liikunnallinen koulutukseni:

 

  • Liikuntafysiologian kandidaatti
  • Psykologian maisteri
  • Parhaillaan kirjoittaa tohtorin väitöskirjaa huippusourituskyvyn psykologiasta
  • Vuosien mittaan kymmeniä kursseja niin Suomessa, USA:ssa kuin Arabiemiirikunnissa ravitsemuksesta, voimaharjoittelusta, liikuntavammoista jne.

 

Liikunta- ja ravinto-ohjelmat verkkovalmennuksena

Verkkovalmennuksemme on tarkoitettu kaikelle kansalle. Valmennusfilosiaamme kuuluu että kaikenkuntoiset ja -tasoiset liikkujat pystyvät osallistumaan liikunta- ja ravinto-ohjelmiimme. Voit valita kuntoosi ja tavoitteesseesi sopivan ohjelman.

1.

Kuntosaliohjelma koko keholle

Kuntosaliohjelma koko keholle, jonka pystyt toteuttamaan 1-3 kertaa viikossa.

2.

Ohjelma rasvanpolttoon ja yleiskunnon kohottamiseen

Ohjelma rasvanpolttoon ja yleiskunnon kohottamiseen, voit toteutaa ohjelman kotona, mökillä ja vaikka lomamatkalla. Sisältäen kehonpainotreeniä, lennkeilyä yms.

3.

Ravinto-ohjelma terveelliseen ruokavalioon

Ravinto-ohjelma joka sisältää ruokavalio-ohjeistuksen, rungon terveelliseen ruokailuun ja ateriakokoineen sekä ravintoainevaihtoehtoineen.

 

Verkkovalmennuksen käyttö

Verkkovalmennuksen materiaalit - videot ja kirjalliset ohjeet ovat käytettävissäsi verkkosivuillamme ajasta ja paikasta riippumatta kunhan olet netin ulottuvilla. Pääset kirjautumaan palveluun henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksillasi.

Helpoilla ohjeilla tuloksia ja terveyttä

Kuntosalivalmennuksessa sekä rasvanpoltto- ja kunnonkohotusvalmennuksessa on ohjevideot, joista näet jokaisen liikkeen tekniikkaopastuksella. Videoiden lisäksi valmennuksissa on kirjalliset ohjeet.

Ruokavaliotamme on helppo noudattaa ja annetuista ruoka-aineista voit itse valita juuri sinulle sopivat vaihtoehdot. Ruokavalio sopii siis myös erityisruokavaliota noudattaville henkilöille.

Valmennus tähtää pysyviin muutoksiin arjessa, niissä on huomioitu liikunta, ravinto ja lepo.

Ammattitaitoiset valmentajat

Liikunta- ja ravinto-ohjelmista vastaavat alan rautaiset ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus tuloksellisista yksilö- ja ryhmävalmennuksista.

Tuki ja asiakaspalvelu

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla info(at)kuntoakansalle.fi Valmentajamme neuvovat ja opastavat verkkovalmennuksen käyttöön sekä liikunta- ja ravinto-ohjelmiin liittyvissä kysymyksissä.